Nominatie Lichtweek bekend!

Gisteravond was de jurering.

Alle vier de juryleden hebben onafhankelijk van elkaar iedere straat beoordeeld op:
uitstraling, sfeer impressie, originaliteit en netheid. Ook was er 1 punt te verdienen voor een actualiteit in het thema. per straat waren er dus maximaal 164 punten te verdienen.
Deze punten hebben wij als jury in exel gezet.

Het was een hele klus om alle straten te beoordelen, er is duidelijk veel werk verzet in het dorp! Er zijn heel veel straten die er prachtig uitzien!

Inmiddels is bekend welke straten er genomineerd zijn voor de drie te verdelen straatprijzen. dit zijn geworden:
Buurtvereniging Aykemaheerd. (wa'd/borg/terp/til) met als thema Roodkapje.

Buurtvereniging de Besheerspolder met als Thema De heksenketel

"Buurtvereniging" Molenstraat (Molenstraat, kerkplein en singelweg) met als thema Strand.

In de categorie mooist versierde tuinen zijn de genomineerden:

aykemaburchtstraat 4
snip 59
stationstraat 23

wij hebben hierbij drie totaal verschillende soorten tuinen genomineerd die er alle drie in hun stijl uitsprongen naar ons idee.

Zaterdagavond om 19:30 word op het podium van Summerstrike bekend gemaakt welke prijs de genomineerden hebben gewonnen! Wij zien u daar graag, de entree is GRATIS! Het zou leuk zijn als er zoveel mogelijk mensen uit zoveel mogelijk deelnemende straten aanwezig zijn. Dan kunnen we er samen ter afsluiting van de lichtweek een gezellig feest van maken!

Summerstrike is op locatie "De Enk"