Bruisend Summerstrike tentfeest in Grijpskerk

Afgelopen zaterdag werd de 5e editie van Summerstrike georganiseerd door Grijpskerk Gezellig. Niet in de open air, maar in de feesttent. Als afsluiting van een geslaagde lichtweek in Grijpskerk werd er gestart met een prijsuitreiking, waar de Molenstraat als winnaar uit de bus kwam.

Daarna begon de feesttent als snel vol te lopen. Presentator en DJ Taco Hoekzema trapte af met alvast wat opwarmertjes, waarna de band ColdZero met een verrassend goed optreden en met eigen nummers kwam.

Vervolgens was het de beurt aan de toppers van DC/Denims die weer als vanouds stonden te knallen en messcherp de snaren raakte. Samen met goed licht- en geluidwerk spatte er werkelijk de rock vanaf. De feesttent werd een dampende en feestende massa, waarna Maelox ervoor zorgde dat er hard werd meegezonden en gedanst. Als superafsluiter draaide DJ Taco Hoekzema nog dansgevoelige plaatjes tot in de late uurtjes. Summerstrike 2016 was een bruisend en geslaagd tentfeest. Op naar alweer de 6e editie die weer als open air festival in 2017 zal plaatsvinden.

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk