Einde succesvolle lichtweek

Vanavond heeft de prijsuitreiking van de lichtweek plaatsgevonden op het podium van Summerstrike.
Eerst werden de prijzen bekend gemaakt van de fietspuzzeltocht.

Bij de kinderen gingen de prijzen naar:
1e prijs: Anna Eef Hielema
2e prijs: Tycho en Jelmer Stegink
3e prijs: Lynthe huizinga

Bij de volwassenen gingen de prijzen naar:
1e prijs: Diana Huizinga
2e prijs: Kornelis Postma
3e prijs: Thea en Paulien.

allen wonnen een waardebon geschonken door de Dio

De tuin prijzen gingen naar

1e prijs: Stationstraat 23 Fam Smit
2e prijs: Aykema burchtstraat 4 Fam vd Kooi
3e prijs: Snip 59 Fam hofstee en fam Bijlsma

Allen wonnen een waardebon van 25 euro te besteden bij een van de volgende winkels:
Herman Smedes
Drint
Hubo

De straat prijzen gingen naar:
1e prijs met 152 punten: Buurtvereniging De Molenstraat met thema Strand, zij kregen een waardebon voor een buurt bbq twv. 225 Euro van Slagerij Boersema.
2e prijs met 131 punten: buurtvereniging Aykemaheerd met thema Rood Kapje, zij kregen een Waardebon twv. 175 euro voor een buurtontbijt van bakkerij Jager
3e prijs met 128 punten: Buurtvereniging De Besheerspolder met thema de Heksenketel, zij kregen een waardebon twv. 125 euro van Jumbo voor een gezellige avond.

Hiermee zit de lichtweek er op, iedereen die op wat voor manier dan ook heeft geholpen hartelijk bedankt!