Succesvolle eerste thuisdag voor dames VC Grijpskerk

Zaterdag 1 oktober, de start voor veel teams van het nieuwe volleybal seizoen. De spelers, coaches en scheidsrechters van VC Grijpskerk – Fysiotherapie Kollum- Grijpskerk waren er deze dag klaar voor om het seizoen goed te starten.

De scheidsrechters werden deze dag extra in het zonnetje gezet tijdens de dag van de scheidsrechter met o.a. een versierde Scheidsrechtersstoel.

De jeugdteam beten het spits af, het meisjes B1 team heeft direct laten zien waar zij met de nieuwe hoofdtrainer Abe Meiniger hard voor aan het trainen zijn. Ze speelden een goede wedstrijd en wisten met 4-0 te winnen.

Dames 1 startte hun wedstrijd tegen de Groningse dames van Olympia. Gecoacht door Abe Meiniger begonnen ze sterk aan deze wedstrijd. Het eerste punt was voor Grijpskerk. Tijdens de tweede set werd al snel duidelijk dat deze set een stuk lastiger zou worden. Het werd 1-1.

Tijdens de derde set liepen de frustraties aan beide kanten af en toe hoog op. De scheidsrechter die iets te vaak dubieuze keuzes maakte, coaches die een gele kaart om de oren kregen en speelsters die boos waren omdat het niet liep zoals gedacht. Grijpskerk keek tegen een achterstand aan, 2-1. De vierde was voor Grijpskerk; 2-2.

Ook de laatste set viel aan Grijpskerkse kant. 3-2.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk