Buurtbijeenkomst ‘Energiebesparing in huis en in de buurt’ Grijpskerk

Op woensdag 19 oktober organiseert de gemeente Zuidhorn gezamenlijk met ondernemers van Slim wonen de buurtbijeenkomst ‘Energiebesparing in huis en in de buurt’.

De bijeenkomst is van 20.00 tot 21.30 uur in Kerkplein 6 in Grijpskerk.

Het verduurzamen van uw woning vindt gemeente Zuidhorn belangrijk, omdat dit bijdraagt aan een schoner milieu. Veel woningen in Grijpskerk hebben een energielabel tussen D en G, in deze woningen is naar verwachting nog veel energiebesparing, bijvoorbeeld isolatie mogelijk. Daarnaast levert energiebesparing lagere vaste lasten en meer comfort op. Daarom zijn alle woningeigenaren in Grijpskerk van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst geven ondernemers van Slim Wonen uitleg over het realiseren van energiebesparende maatregelen en handige financieringstips. Aansluitend staan ondernemers en medewerkers van de gemeente klaar voor al uw vragen. De zaal is open vanaf 19.45 uur.

Bent u al nieuwsgierig naar wat u in uw huis kunt gaan verduurzamen? Via het energieloket http://www.slimwonenwesterkwartier.nl vindt u de online energiecheck en handige tips. Hier kunt u ook een overzicht van ondernemers uit de buurt vinden die het werk voor u kunnen uitvoeren.

Graag tot ziens op woensdag 19 oktober!