Kinderopvang Vrolijk doet mee aan de bakdag

YEAH! Kinderopvang Vrolijk doet mee aan de bakdag op 20 oktober!!

Op donderdag 20 oktober gaan BSO’s in heel Nederland aan de bak voor het goede doel SOS Kinderdorpen! We gaan heerlijke cupcakes bakken, versieren én verkopen. Met de opbrengst helpen we kinderen van de SOS basisschool in Aboisso, Ivoorkust. Schoolboeken, krijtjes, schriften en pennen, het salaris van de juffen en meesters en het onderhoud van de klaslokalen.

Verkopen voor het goede doel is LEUK!

De bso van Vrolijk gaat ook meedoen aan deze ontzettend leuke actie! Veel kinderen vinden het leuk om cupcakes te bakken en te versieren.
De bedoeling is dat we deze cupcakes gaan verkopen.

Waarom aan de bakdag?
Een veilige en liefdevolle familie is de basis voor de ontwikkeling van een kind. Geen enkel kind wordt geboren om alleen om te groeien. Eén op de zes kinderen heeft echter geen veilig thuis in een liefdevolle familie. SOS Kinderdorpen helpt deze kinderen en geeft ze weer een lieve familie. Daarom werken Dr. Oetker en SOS Kinderdorpen internationaal samen vanuit de overtuiging: Familie is het mooiste recept!
Kijk voor meer informatie op: www.aandebakdag.nl

Kom donderdag 20 oktober tussen 16.30 uur en 17.30 uur een cupcake kopen bij kinderopvang Vrolijk!
De opbrengt komt geheel ten goede aan SOS Kinderdorpen
Aykemaburchtstraat 16 Grijpskerk/ 0594-699835