Uitreiking 1e Griffioen kalender

De actiecommissie van Zwembad de Griffioen te Grijpskerk heeft het weer voor elkaar gekregen om de handige Griffioenkalender uit te brengen. Dankzij veel ondernemers uit Grijpskerk en omstreken, die met hun advertentie de productie van de kalender bekostigen, komt de opbrengst van de kalenderverkoop volledig ten goede aan het zwembad. Deze opbrengst levert een belangrijke bijdrage aan de begroting van het zwembad. Gelukkig heeft de kalender een warme plek in het hart van vele gezinnen in Grijpskerk, Niezijl, Visvliet en Pieterzijl. In de week van 14 november gaan de vrijwilligers weer langs de deur om de kalenders te verkopen. Voor iedereen die de vrijwilliger gemist heeft, is de kalender vanaf 21 november verkrijgbaar bij Drogisterij de Gaper te Grijpskerk.

De eerste kalender is uitgereikt aan Riekus Ganzevoort die al vele jaren samen met zijn collega- vrijwilligers het technische team vormt. Zij zorgen er ieder jaar weer voor dat het zwembad technisch op orde is en het terrein er verzorgd uitziet. Aangezien Riekus heeft besloten om een stapje terug te doen, heeft de actiecommissie gemeend om hem hierbij eens in het zonnetje te zetten. Het bestuur van Stichting 'Zwembad De Griffioen' is nog op zoek naar een vervanger die het technische team wil versterken.
Zwembad de Griffioen ziet terug op een geslaagd seizoen met ruim 30.000 bezoekers. Kijk voor meer informatie op http://www.zwembadgrijpskerk.nl