Sinterklaas komt naar Grijpskerk

Spanje, november 2016.

Lieve, lieve, lieve kindertjes uit Grijpskerk en omstreken.

Zaterdag 19 november kom ik om 14.00 uur aan op de Poel te Grijpskerk.
Na een rondje door het prachtige dorp met jullie te hebben gelopen, wil ik graag met jullie het sinterklaasfeest vieren in het Lauwerscollege.
Daar wil ik jullie ook graag een nieuwe uitvinding van Einsteinpiet laten zien.

Weten jullie nog van vorig jaar toen mijn grote boek weg was? Jullie hebben mij toen goed geholpen om het boek weer terug te vinden.

Ik hoop dat dit jaar de intocht zonder problemen gaat verlopen. Met de zwarte pieten weet je het nooit…….ze vergeten de laatste tijd wel heel erg veel.

Groeten van Sinterklaas

Ps: Hou de website van http://www.ingrijpskerk.nl in de gaten. Dinsdag 15 november verschijnt daar een filmpje. Net als op de facebookpagina ' sint in Grijpskerk'.

Ps: Kleurplaten voor mijn feest worden uitgedeeld op school en zijn af te halen bij DIO drogist De Gaper. De kleurplaten kunnen tot vrijdagavond 18 november 18.00 uur ingeleverd worden bij D.I.O. Drogist De Gaper te Grijpskerk.