Pepernotenconcert Excelsior en schoen zetten in de Wierde

Sinterklaas is weer in Nederland, lekker pepernoten eten en schoentje zetten. Dat is ook precies wat we dit jaar gaan doen met beide orkesten van Excelsior Grijpskerk.

Donderdag 24 november kun je tussen 16.00 – 18.00 uur je schoen zetten in de Wierde, welke je waarschijnlijk gevuld weer op kunt halen na het pepernotenconcert, want…..

Op zaterdag 26 november komt Sinterklaas met z'n pieten in de Wierde. Hier gaat Piet leren dirigeren! De muziek is uiteenlopend van Sinterklaas classics tot Let it go.

Voor de ouders is er wat te drinken, terwijl ze kunnen genieten van vrolijke muziek. Het pepernotenconcert vindt ook plaats in de Wierde om 16:30, de toegang is gratis. De Sint en de pieten hopen jullie te zien.