Onderscheidingen voor brandweermannen Grijpskerk

Zaterdagavond heeft burgemeester Bert Swart twee diploma’s en drie brandweer onderscheidingen uitgereikt. Twee brandweeronderscheidingen voor 20 jaar dienstverband voor Klaas Beving en Theo van de Heide (beide van de post Grijpskerk) en één voor Arjan Pieltjes (post Oldehove) voor 25 jaar dienstverband. Daarnaast ontvingen Martin Agema en Michel Kroeze (beide van de post Grijpskerk) hun diploma bevelvoerder.

Jaarbijeenkomst in Grijpskerk
Jaarlijks organiseren de drie brandweerkorpsen Zuidhorn, Grijpskerk en Oldehove deze bijeenkomst. Na het officiële gedeelte van de avond is er tijd om gezellig met elkaar een hapje en drankje te doen. Per toerbeurt verzorgt één van de brandweerkorpsen deze avond. Dit jaar nam het brandweerkorps Grijpskerk de organisatie van de jaarbijeenkomst op zich.

De drie brandweerkorpsen tellen samen 50 brandweermedewerkers en maken onderdeel uit van de Veiligheidsregio Groningen.

Bron: Westnieuws