Rondreis door China nu in beeld

Zoals beloofd houd ik jullie op de hoogte van mijn wedstrijd voor beste reisadviseur 2016. Ongeveer twee weken geleden ben ik terug gekomen uit China. Dat was een hele beleving. In China had ik een heel druk programma van s’ochtends vroeg tot s’avonds vol gepland. Ook waren we daar afgesloten van Facebook en Instagram. Ik was dus letterlijk in een andere wereld. China is een land van uiterste. De mensen spreken bijna geen Engels en alles wordt in Chinese tekens aangegeven.Gelukkig had ik op mijn telefoon een vertaal app geïnstalleerd, zodat ik enigszins duidelijk kon maken wat ik wilde. Mijn reisverslag is nog in de maak en ik hoop begin volgende week jullie het complete verslag te kunnen laten lezen. Afgelopen vrijdag mocht ik mijn filmpje op YouTube plaatsen. De opdracht om in de finale te komen is zoveel mogelijk views te krijgen op het filmpje dat op YouTube geplaatst is. Zouden jullie mij hiermee willen helpen. Natuurlijk mogen jullie deze link ook aan andere mensen doorsturen. De link is:

het filmpje duurt 3,5 minuut. Ik wens jullie veel kijkplezier!