Doe mee met NL Doet

Meld uw vrijwilligersklus aan voor NL Doet 2017 Elk jaar doen er meer vrijwilligers en organisaties mee aan de landelijke vrijwilligersactie NL Doet, ook in de gemeente Zuidhorn. In 2016 deden 40 vrijwilligersorganisaties in de gemeente Zuidhorn mee aan de actie, een record aantal. Het resultaat na een gezellige klusdag, het gastvrije ontvangst van vrijwilligers bij organisaties en het samen met anderen ondersteunen van een vrijwilligersorganisatie in de buurt maakt dat de NL Doet actie elk jaar meer belangstelling krijgt. In 2017 organiseert het Oranjefonds de landelijke vrijwilligersactie NL Doet op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart.

Binnen uw vrijwilligersorganisatie, zorginstelling, sportclub, school, dorpshuis of museum zijn er mogelijk klussen of activiteiten waar u nu niet aan toekomt of die niet alleen door de eigen vrijwilligers gedaan kunnen worden. Het verven, opknappen en schoonmaken van een clubhuis, een uitje voor ouderen, het seizoen klaar maken van sportvelden of bijvoorbeeld het opfleuren van een speeltuin.

Het Oranje Fonds stelt ook dit jaar max. € 400, – beschikbaar per deelnemende organisatie waarmee middelen of wensen uitgevoerd kunnen worden. Aanmelden van een klus en/of het nalezen van de voorwaarden voor de financiële bijdrage kan op www.nldoet.nl. Organisaties die graag in aanmerking komen voor de financiële bijdrage moeten de klus wel voor 31 januari 2017 bij het Oranjefonds hebben aangemeld. Wees er snel bij, anders is het beschikbare bedrag op!

Voor vragen over de vrijwilligersactie NL Doet kunt u contact opnemen met Esther Pleizier van Vrijwilligerswerk Zuidhorn, bereikbaar via e.pleizier@swgz.nl of via 0594 504711

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk