Snertrally tegen kanker groot succes

Afgelopen zondag 11 december is er een snertrally georganiseerd door team Jaap d’huzes.
Zij gaan de strijd aan tegen kanker en gaan 1 juni 2017 de Alpe D’huez omhoog om geld binnen te halen voor het KWF. Bijna 50 auto’s zijn gestart vanuit Munnekezijl met totaal ca. 130 deelnemers die kozen voor een gezellige middag met puzzelhoofdbrekens. Het werd een supermiddag met de nodige kopzorgen voor alle teams.


Onderweg waren er herders aanwezig die vragen stelden over de afstand naar Bethlehem, een post waar je chocolademelk kon halen en er waren natuurlijk de nodige addertjes onder het gras. De rally met puzzels was goed opgezet met de nodige strikvragen erin en zorgden voor de nodige discussies. Er was uiteindelijk maar 1 team die het juiste puzzelantwoord had en dat was familie Slagter. Iedereen die binnenkwam werd getrakteerd op een bord snert en een gezellige ambiance met een leuke rockband El Jackson.

Uiteindelijk was iedereen voor het donker binnen en werden de punten geteld. Team Slagter wist als enige de correcte uitslag te halen en werd getrakteerd met het Sonnema-pakket. Al met al een supergeslaagde middag met zelfs tv-noord voor opnames. Hartverwarmend allemaal!
 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk