Voklubol wint met 3-1 van Grijpskerk

Dames 1 van Voklubol speelde zaterdag tegen dames 2 van Grijpskerk.

Grijpskerk begon met serve en Voklubol wist direct te scoren. Daarna was het Grijpskerk die de leiding nam en de eerste time out werd aangevraagd. De dames kregen de opdracht in de aanval te gaan en alles op alles te zetten om weer op gelijke stand te komen. Aan het einde van de set werd Bienie Reitsema het veld in gebracht om met haar serve Grijpskerk nog meer onder druk te zetten. Dit lukte en de set werd met 25-20 gewonnen.

De tweede set werd door Voklubol eenvoudig met 25-13 gewonnen. De derde set werd wel een heel belangrijke set, deze moest gewonnen worden anders zou het in de vierde set wel heel lastig kunnen worden. Opnieuw wist Voklubol de leiding te nemen. De midaanvallers waren aanvallend erg sterk en scoorden veel. De buitenaanvallers wisten ondanks een goede blokkering van Grijpskerk ook te scoren en zo leek ook de derde set bijna binnen te zijn. Even werd dit onderbroken door een serveserie van Grijpskerk, maar de dames pakten hun eigen spel weer op en zo werd de derde set gewonnen, met 25-21. Een 3-0 voorsprong voor Voklubol.

De vierde rij scoorde Grijpskerk heel wat punten op een rij. Heel even kreeg Voklubol nog moed, maar de achterstand was te groot en de laatste set werd met 19-25 verloren.

Eindstand 3-1. Zaterdag is de uitwedstrijd tegen Exstudiantes.

Bron: westerkwartier

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk