Automobilste smoor dronken en slingerend over de weg

Maandag kreeg de politie een melding dat er vermoedelijk iemand met alcohol op achter het stuur zat op de Friesestraatweg ter hoogte van Grijpskerk. Het voertuig zou slingeren over de weg en reed niet meer dan 30 km per uur. Daarnaast reed het voertuig over trottoirs en dergelijke heen. Op de Friesestraatweg kregen agenten het voertuig in het vizier. Het voertuig voldeed niet aan het stopteken van de politie, waarna de collega’s besloten om het voertuig klem te rijden ter hoogte van Zuidhorn.

De bestuurster werd onderworpen aan een blaastest, waarvan een F indicatie het resultaat was. Op het politiebureau werd een ademanalyse gedaan, waarna de uitslag uitkwam op 1530 UGL. Dit is bijna 7 keer de toegestane hoeveelheid! Het rijbewijs van de bestuurster is ingenomen en er wordt proces verbaal tegen haar opgemaakt.

Bron: Westnieuws