Team Jaap d’huzes organiseert een spinningmarathon voor het KWF

Team Jaap d’huzes organiseert haar 2e activiteit ten behoeve van KWF; een spinningmarathon op zondag 15 januari a.s. Dit zal plaatsvinden in sportschool Sport je Fit in Grijpskerk en is van 10 tot 18 uur. Team Jaap d’huzes zal op 1 juni a.s. de Alpe d’huez bedwingen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het kankerfonds. Hiervoor organiseert het team allerlei activiteiten, waaronder deze spinningmarathon. De spinninglessen worden gegeven door instructeurs Marcel Tillema,
Wilma Cruiming, Ronald van der Haak en Martin Veenhuizen.

Het belooft een mooi spektakel te worden, bijna alle fietsen zijn al bezet. Deelnemende teams betalen € 160,- om mee te doen, hiervoor ontvangen ze dan voor 4 teamleden een shirt en bidon. Natuurlijk is iedereen welkom om de teams aan te moedigen.
Voor de innerlijke verzorging wordt ook gezorgd voor zowel spinners als publiek. De snert wordt aangeboden door slagerij Boersema, broodjes door bakkerij Jager,
fruit door Fruitybag en koffie, thee en sportdrankjes door sportschool Sport je Fit.
Natuurlijk zijn vrijwillige bijdrages altijd welkom, deze zijn te doneren in de melkbus van team Jaap d’huzes. Kijk voor meer informatie over de activiteiten en de sponsoren ook op http://www.jaaphuzes.nl

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk