Concert van het Haagse trio Remmelt, Muus en Femke in Grijpskerk

Door hun sterke vocale harmonieën wordt hun muziek vaak vergeleken met het jaren-zeventig-geluid van Crosby, Stills, Nash & Young.

Op 4 februari 2017 organiseert de Culturele Raad, Grijpskerk, een concert van het Haagse trio Remmelt, Muus en Femke.

Remmelt, Muus & Femke zijn singer/songwriters. Door hun sterke vocale harmonieën wordt hun muziek vaak vergeleken met het jaren-zeventig-geluid van Crosby, Stills, Nash & Young. Ze speelden onder meer als support voor de legendarische band Poco (waaruit ooit de Eagles is ontstaan) en voor Chris Isaak en Alan Parsons Project.

Hun debuut CD, Hugo Remmelt & Thijs Muus (1999), werd verkozen tot beste pop CD van Den Haag.
De tweede CD, Bridging The Gap (2001) verscheen in de Nederlandse hitlijsten en ontving niets anders dan lovende recensies. Naar aanleiding van deze successen speelden ze hun single "If We Should Fall" in de toen zeer populaire talkshow Barend en Van Dorp.

Hun meest recente studio-cd, The Long Way Round (2005), brak alle records tot nu toe. De singles Move On en Here Comes The Sun werden veel gedraaid op Nederlandse radiostations. Niet alleen in nationale, maar nu ook in internationale muziekbladen en op internationale websites verschenen positieve recensies (Amerika, Duitsland, Zweden, Ierland).
In november 2007 verscheen het door de fans lang verwachte live album Evensong.

"The best kept secret from Holland" Jan Akkerman (Focus).

4 februari 2017, 20.00 uur Kerkplein 6 Grijpskerk, entree € 8,-

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk