Spinningmarathon van Jaap d’huzes een heel groot succes

Afgelopen zondag 15 januari organiseerde Team Jaap d’huzes haar 2e activiteit ten behoeve van KWF; een spinningmarathon in sportschool Sport je Fit in Grijpskerk. En met wel heel veel succes.
15 teams, in totaal 75 spinners, deden er mee en er is totaal voor meer dan E 3500,- opgebracht voor KWF. Met deze bijdrage heeft het team het gestelde doel van € 20.000,- nu al gehaald. Maar het doel wordt bijgesteld en het team gaat natuurlijk gewoon door. Hartverwarmend was het om te zien hoe iedereen zich enthousiast heeft ingezet voor dit goede doel. Tevens was het mooi om te zien dat er veel publiek aanwezig was om de teams aan te moedigen. Van bedrijventeams, vriendenteams, een kerkteam tot aan de gemeenteraad met burgemeester Swart werkten zich in het zweet om geld op te halen voor dit goede doel. Het leeft onder de mensen. Uiteindelijk heeft of krijgt iedereen in zijn of haar omgeving met deze rotziekte te maken. Des te belangrijker is het dan om veel geld op te halen voor onderzoeken en medicijnen.

Team Jaap d’huzes zal op 1 juni a.s. de Alpe d’huez bedwingen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het kankerfonds. Hiervoor organiseert het team allerlei activiteiten, waaronder deze spinningmarathon. De spinninglessen werden gegeven door instructeurs Marcel Tillema,
Marije Maerman, Sasja ten Brink, Ronald van der Haak en Martin Veenhuizen. Geweldig dat zij zich ook vrijblijvend hebben ingezet hiervoor.

Ook voor de innerlijke verzorging werd gezorgd voor zowel spinners als publiek. De snert werd aangeboden door slagerij Boersema, broodjes door bakkerij Jager,
fruit door Fruitybag en koffie, thee en sportdrankjes door sportschool Sport je Fit.
Natuurlijk zijn alle vrijwillige bijdrages nog altijd welkom. Kijk voor meer informatie over de activiteiten en de sponsoren ook op http://www.jaapdhuzes/nl

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk