Jelle Schoenmaker beste FIFA17 gamer van Grijpskerk

In bomvolle kantine werd vrijdagavond 27 januari het eerste VV Grijpskerk FIFA17 toernooi gespeeld.
Alle leeftijdscategorieën waren vertegenwoordigd van de mini-pupillen tot de senioren.

Vol enthousiasme werd er gespeeld, de spanning was soms te snijden.
Hoe later op de avond hoe meer de geur van inspanning de kantine vulde of was het angstzweet?

Na de poulefase gingen de 2 beste spelers door in de knock-out ronde.
Om de 3de/4de plek werd uiteindelijk gestreden tussen Robin Baar en Raymond Pietens, waarbij Raymond uiteindelijk 3de werd.

De finale ging tussen Jos Oosting en Jelle Schoenmaker, na een gelijkspel moesten de penalty’s de beslissing maken.
Na een spannende strapschoppen reeks, met ondermeer een panenka die niet goed uitpakt, kwam Jelle Schoenmaker als winnaar uit de strijd.
Hij ging met de wisselbeker naar uit.

Iedereen bedank voor de deelname.
En grote waardering voor een ieder die mee heeft geholpen aan het organiseren van deze avond.

Bron: VV Grijpskerk