VC Grijpskerk wint van Flash Veendam

Op 28 januari moesten de dames van Grijpskerk het opnemen tegen Flash Veendam.

De wedstrijd begon met een goede start, de eerste paar punten waren zo binnen. Later in de set maakten de dames steeds meer foutjes en kwam Flash steeds dichterbij. Toch heeft Grijpskerk zich goed laten zien en wonnen de eerste set met 23-25.

De tweede set ging een stuk beter. Er werden mooie punten gemaakt mede door goede set-ups, die ook direct werden afgemaakt in de aanval. Ook had Grijpskerk veel punten gescoord door een goed block te zetten. Grijpskerk won deze set met 10-25.

In de derde set werden veel punten weggegeven. Flash was er nog niet klaar mee en maakten het Grijpskerk moeilijk. Vooral aan het einde van de set wist Grijpskerk zich niet te herpakken en won Flash deze set met 25-21.

Na een moeizame derde set herpakte Grijpskerk zich weer en bouwden een voorsprong op. Toch kon Grijpskerk niet aan het einde van de set met de winst er vandoor gaan. Het werd een spannend einde, maar toch een verliezende set met 27-25.

Grijpskerk won de vijfde en laatste set met 15-10.

Bromn: Westerkwartier