Winst voor Dames 1 VC Grijpskerk

Dames 1 begon met een onbewuste spanning de wedstrijd tegen Impala maar kon in de eerste set weinig grip op de wedstrijd krijgen, de dames van Grijpskerk lieten zich teveel mee slepen in het spel van Impala.

Toch liet Grijpskerk Impala achter zich met een redelijk spannende punten reeks. (23-25).

Ook in de tweede set wisten de dames van Grijpskerk hun eigen niveau niet te herpakken, het ging weer gelijk op. De dames van Grijpskerk wisten weer even wat vechten was om elk punt boven de 20 binnen te slepen. Wederom geen mooie set, maar wel winst voor het eerste dames team van Grijpskerk; (23-25).

De derde set mocht Marije Roorda weer aantreden binnen de lijnen, Marije maakte eerder haar debuut al binnen de lijnen bij dames 1. Al snel liet Grijpskerk zien wat het niveau was dat ze graag speelden, overtuiging, lef, beleving en bovenal genieten van het eigen spel. Impala wist daar geen antwoord op te geven en de derde set konden de dames van Grijpskerk ook snel binnen halen met een eindstand van 13-25.

De laatste set wist Grijpskerk snel weer een voorsprong te nemen, toch was er een klein dal waardoor Impala weer in kon lopen. Grijpskerk drukte door en de dames trokken daarmee aan het langste eind, ook deze set ging naar Grijpskerk met 21-25.

Dames 1 heeft een kleine winterstop, in de winterstop spelen de dames een oefenwedstrijdje tegen Lycurgus dames 1, dit team komt uit in de derde divisie. Op 2 maart spelen ze een bekerwedstrijd tegen Flash Nieuwleusen dames 1, dit team komt ook uit in de derde divisie en staat in de top 3. Dit beloven weer 2 mooie wedstrijden te worden waar de dames van Grijpskerk veel aanmoediging bij kunnen gebruiken.