Ratjetoe op Koningsdag

Commissie “30 april anders” bestaat dit jaar 10 jaar en kijkt terug op mooie jaren!

Mooie jaren dankzij de vele sponsoren, vrijwilligers en het enthousiaste publiek. Ook dit jaar heeft “30 april anders” getracht een mooi programma neer te zetten. Om 13.00 uur is de officiële aftrap; de vlag wordt gehesen op “de Poel” en het Wilhelmus zal gezongen worden; dit onder begeleiding van muziekkorps “Ons ideaal”. Uiteraard ontbreekt het oranjebitter niet! “Ons ideaal” speelt daarna nog een aantal nummers. Amusementskoor “Ratjetoe” neemt vervolgens het stokje over en zal hun repertoire laten horen. “Ratjetoe” is bekend van het tv programma Geer en Goor zoeken een hobby en zijn voornemend er een feest van te maken.

Terwijl Ratjetoe optreedt zijn er voor de kinderen diverse activiteiten. Er is pannavoetbal, ezeltje prik, het schuimbad van de brandweer, een springkussen en ieder kind kan een glittertattoo laten zetten en smullen van een suikerspin.

Koningsdag in Grijpskerk wordt afgesloten door DJ Henk en coverband Jukebox.