Kamerleden CU bezoeken De Nieuwe Wierde

Op zaterdag 4 maart zal Carola Schouten, Tweede kamerlid van de ChristenUnie samen met Stieneke van der Graaf en Gerben Huisman een bezoek brengen aan De Nieuwe Wierde in Grijpskerk.

Dit verzorgingshuis werd bedreigd met sluiting. Vanaf het begin is er verzet geweest van de cliëntenraad, medewerkers van De Wierde en inwoners van het dorp. Samen met de gemeente is alles in het werk gesteld De Wierde open te houden.

Wethouder Bert Nederveen zal een korte uitleg geven over de ontwikkelingen rondom De Wierde en hoe de nieuwe start tot stand is gekomen. De bewoners gaan in gesprek met het drietal onder ander over het waardig ouder worden.

Het bezoek zal plaatsvinden tussen 11.00 en 12.00 uur.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk