Jubileumfeest Jan Kuiper in De Oosterpoort in Groningen

Gitarist, yogi en schrijver Jan Kuiper uit Grijpskerk is 5 februari 60 jaar geworden. Het is bovendien 45 jaar geleden dat hij begon met gitaarspelen. Redenen genoeg voor een jubileumfeest op vrijdag 31 maart in De Oosterpoort in Groningen.

Jan Kuiper is onder meer bekend van zijn band The Five Great Guitars, en samenwerkingen met Jungle Warriors en Jongens van de Zee (met Gert Sennema en Arnold Veeman).
Muzikaal programma

Op het jubileumfeest presenteren Jan kuiper en een groot aantal gasten een muzikaal programma waarin alle verscheidenheid aan bod komt; van gypsyjazz tot Indiase en Afrikaanse percussie. Daarnaast zijn er verhalen van mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in het leven van Kuiper.

Onder de gasten bevinden zich Sandip Bhattacharya, Iris Kroes, Stochelo Rosenberg, Paulus Schäfer, Arnold Veeman, Digmon Roovers, Junior Martir en Dra Diarra.

Aanvang: 20.30 uur. Kaarten (18 euro) zijn verkrijgbaar via http://www.de-oosterpoort.nl/programma/60-jan-kuiper-e-v-a/ aan de kassa van De Oosterpoort en bij Plato Groningen.

bron: Groninger Gezinsbode

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk