Team Jaap d’huzes organiseert een benefietconcert voor het KWF


Team Jaap d’huzes organiseert haar 3e activiteit ten behoeve van KWF; een benefietconcert op zondag 19 maart a.s. Dit zal plaatsvinden in café De Sluys in Munnekezijl en start om
15 uur.


Artiesten Gert Sennema & Westkantstad, Bertus Sipma en Erwin de Vries treden belangeloos op. De entree bedraagt E 10,-, voor kinderen onder 16 jaar is de entree gratis. Ook zal er een veiling plaatsvinden met vele unieke items, zoals gesigneerde shirts van Bauke Mollema, FC Groningen, SC Heerenveen, een gesigneerde CD van Marco Borsato en vele andere bijzondere prijzen. De opbrengsten van zowel entreegelden als de veiling en verloting gaan naar het KWF.

Team Jaap d’huzes zal op 1 juni a.s. de Alpe d’huez bedwingen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het kankerfonds. Hiervoor organiseert het team allerlei activiteiten, waaronder dit benefietconcert. Kijk voor meer informatie over team Jaap d’huzes, de activiteiten en de sponsoren ook op facebook en op http://www.jaapdhuzes.nl


 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk