Jaap d’huzes organiseert de Griet Koenes wandeltocht voor het KWF

Team Jaap d’huzes organiseert haar 4e activiteit ten behoeve van KWF; de Griet Koenes wandeltocht op zaterdag 25 maart a.s. Dit zal plaatsvinden café De Sluys te Munnekezijl. Er zijn 3 afstanden; de 3 km kuiertocht voor het hele gezin, 15 km en 20 km. Er wordt grotendeels over de oude zeedijken gewandeld, door natuurgebied en over landbouwgronden; erg bijzonder. Er kan gestart worden vanaf 9 uur ’s ochtends. De starttijd van de langere afstanden loopt tot 11 uur. Deelname bedraagt E 10,-, voor kinderen onder 16 jaar is de deelname gratis.


De wandelaars ontvangen naast de routebeschrijving, ook een t-shirt en het Griet Koenes boekje. Het verhaal van Griet Koenes is een legende die plaatsvond in Munnekezijl in de 16e eeuw. Misschien komt u haar tijdens de wandeltocht wel tegen. Muziekkapel Tida Kira zal de wandeltocht muzikaal omlijsten. Bij terugkomst in café De Sluys wacht de deelnemers een heuse heksensoep van Griet Koenes.
Team Jaap d’huzes zal op 1 juni a.s. de Alpe d’huez bedwingen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het kankerfonds. Hiervoor organiseert het team allerlei activiteiten, waaronder deze wandeltocht. Kijk voor meer informatie over team Jaap d’huzes, de activiteiten en de sponsoren ook op facebook en op http://www.jaapdhuzes.nl

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk