NLdoet: zwembad de Griffioen blij verrast met hulp

Vele handen maken licht werk zo luidt het spreekwoord en dat was vrijdag te zien op de jaarlijkse schoonmaakdag op zwembad de Griffioen tijdens NLdoet.

Bestuursleden, medewerkers, vaste vrijwilligers, twee dames die hun maatschappelijke stage op deze manier invulden en maar liefst dertien medewerkers van de NAM hielpen mee.

De bassins zijn schoongemaakt, de glijbaan in de was gezet, het meubilair schoongemaakt, de parkeerplaats schoongespoten, de doelnetten van het voetbalveldje vervangen en er moesten een aantal tegels verwijderd en weggezet worden in verband met de werkzaamheden aan een leiding.

Komende weken worden er wat onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd ter voorbereiding op een grotere renovatie volgend jaar. Daarna wordt het bad weer gevuld en verwarmd en de opening van zwemseizoen is op 22 april.