15de Open Bokkediek Dartstoernooi Grijpskerk

Dartsvereniging De Bokkediek organiseert op zaterdag 8 april 2017 voor de 15de keer het Open Bokkediek Dartstoernooi.

Net zoals voorgaande jaren vindt het toernooi plaats in Sporthal De Bokkediek, Sportlaan 5 in Grijpskerk. Inschrijven voor het toernooi is mogelijk tussen 17:00 uur en 17:45 uur, waarna het toernooi om 18:00 uur begint. Het inschrijfgeld is 7,50 euro en de minimumleeftijd is 15 jaar. Op 20 dartsbanen worden poulewedstrijden gespeeld, gevolgd door een knock-out winnaars- en verliezersronde. Voor de winnaar van de winnaarsronde ligt een geldprijs van 200 euro en een beker klaar, voor de winnaar van de verliezersronde 50 euro en een beker. Ook voor de tweede en derde/vierde plaatsen zijn er bekers en/of geldprijzen beschikbaar.

Voorinschrijving voor het toernooi kan telefonisch bij Henk van der Veen 06-51815075 of via http://www.bokkediek.nl

Er is plaats voor 100 deelnemers.