Jeugd Grijpskerk zamelt in voor voedselbank

Jongeren uit Grijpskerk hebben dozen met voedsel aan de Voedselbank Westerkwartier overhandigd.

De heer Poelman en mevrouw Jansen-Baltink van de Voedselbank waren erg ingenomen met de gift.

Eenmaal per maand wordt op vrijdagavond voor de jeugd tussen 12 en 16 jaar van Grijpskerk e.o. een avond georganiseerd in het kerkgebouw aan de Nicolaas Grijpstraat.

In januari werd er door de kinderen meegedaan aan het landelijke spel Sirkelslag. Eén van de opdrachten van dit spel was dat de jeugd in het dorp binnen 20 minuten zo veel mogelijk voedsel moest inzamelen voor de voedselbank. Dit leverde een paar goed gevulde dozen op. Dat leidde tot het plan om nog meer dozen in te zamelen en deze vervolgens aan te bieden aan de voedselbank Westerkwartier.