GV Grijpskerk wint 2 medailles en 3 finale plaatsen!

Vandaag hebben 7 meisjes meegedaan aan de NTS C wedstrijd in Middelstum.

De dag begon met Marike. Zij heeft al haar onderdelen heel mooi uitgevoerd met als beste resultaat een 2e plek op balk wat haar uiteindelijk een 3e plek overall opleverde! Goed gedaan en op naar de finale.

In wedstrijd 2 zaten Elise en Evelyn. Zij hadden beide heel veel tegenstanders. Evelyn deed het hartstikke goed op al haar onderdelen, maar vooral op brug. Hier werd ze 2e op! Uiteindelijk is ze op de 11e plaats geëindigd.
Elise was heel erg zenuwachtig over de handstand op balk maar hiermee is ze er niet afgevallen! Sprong heeft ze het beste gedaan met een 8e plek. In het overall klassement werd ze 17e.

In wedstrijd 3 hadden we 4 meisjes in 3 verschillende niveau's.
Mirthe had net zoals Elise en Evelyn veel tegenstanders maar turnde zelf erg goed! Op vloer behaalde ze haar beste resultaat met een 11e plek. Uiteindelijk werd ze 14e.
Milou en Danielle streden samen tegen elkaar en tegen anderen. Ze deden het geweldig! Milou turnde een stabiele wedstrijd wat haar geen beste onderdeel opbracht maar wel 3! Op Vloer, Sprong en Balk werd ze allemaal 12e. Uiteindelijk is ze 13e geworden.
Danielle deed precies hetzelfde maar dan net even anders. Zij werd zowel op de Vloer, Sprong en Balk 4e. In het eindklassement is ze 4e geworden wat haar ook een finale plek heeft opgebracht!
Last but not least heeft Kirsten een geweldige wedstrijd geturnd met als beste onderdeel een 1e plek op vloer. In het eindklassement is ze 2e geworden!

Opbrengst:
– 2 medailles
– 3 finale plaatsen
En
Heel veel leerpunten en plezier!