Benefietconcert Jaap d’huzes voor KWF een onverwacht groot succes

Team Jaap d’huzes organiseerde afgelopen zondag een zeer geslaagd benefietconcert ten behoeve van KWF; Dit vond plaats in café De Sluys in Munnekezijl.


Artiesten Gert Sennema & Westkantstad, Bertus Sipma en Erwin de Vries traden belangeloos op. Ook vond er een veiling plaats met vele unieke items, zoals gesigneerde shirts van Bauke Mollema, FC Groningen, SC Heerenveen, een Tempus Fugit klok, een gesigneerde CD van Marco Borsato, een huisconcert van Sijtse Scheeringa en vele andere bijzondere prijzen. De cadeaus werden beschikbaar gesteld door o.a. Bakkerij Jager, The Online Retailcompany, Jos Beeres Wijnkoperij, Akker Haardhout, Pommeq, Zeilmakerij Brouwers, Hein Post Wijnen. De opbrengst van de veiling was ruim E 2500,- en gaat geheel naar het KWF.


Team Jaap d’huzes zal op 1 juni a.s. de Alpe d’huez bedwingen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het kankerfonds. Hiervoor organiseert het team allerlei activiteiten, waaronder dit benefietconcert. Kijk voor meer informatie over team Jaap d’huzes, de activiteiten en de sponsoren ook op facebook en op http://www.jaapdhuzes.nl

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk