Juf Rineke 40 jaar kleuterjuf

Juf Rineke, van Cbs De Borgstee in Grijpskerk, heeft een mijlpaal bereikt. Ze is maar liefst 40 jaar werkzaam binnen Penta Primair en het onderwijs.

Ooit, in 1977, begonnen als kleuterjuf aan de Kleuterburcht aan de Aykema Burchtstraat en nu, 40 jaar later, werkzaam als kleuterjuf aan Cbs De Borgstee.

Rineke draagt met veel liefde en enthousiasme al jaren haar steentje bij aan de ontwikkeling van de kleuters in Grijpskerk. Door haar toewijding, gerichte aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling en het leren vanuit spel blijkt dat ze elke dag weer van waarde is voor het team en de kleuters.

De tentoonstelling naar aanleiding van het Landenproject bood ouders, leerlingen en oud-leerlingen de gelegenheid om juf Rineke te feliciteren en daar werd zeer veel gebruik van gemaakt. Namens Penta Primair werd juf Rineke door Johan Heddema in het zonnetje gezet.