Eerste digitale enquête Westerkwartierpanel van start

Eerste digitale enquête Westerkwartierpanel van start

In de periode van 10 tot en met 24 april 2017 houden de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn de eerste digitale enquête. Het onderwerp van deze enquête is burger- en overheidsparticipatie en raadscommunicatie voor de nieuw te vormen gemeente Westerkwartier. Alle leden van het Westerkwartierpanel ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Aanmelden
Wie ook wil meedenken over dit onderwerp en zich nog niet heeft aangemeld voor het panel kan dit alsnog doen via http://www.westerkwartierpanel.nl. De gemeenten gebruiken het Westerkwartierpanel om inwoners online mee te laten denken over diverse onderwerpen, die spelen bij de nieuw te vormen gemeente Westerkwartier. Deelnemers kunnen de vragenlijsten via mobiele telefoon, tablet, laptop en pc invullen. Naast de online enquête worden diverse doelgroepen in de vier gemeenten op een andere wijze over deze onderwerpen bevraagd.

Privacy
Door het WesterkwartierPanel onder te brengen bij het onafhankelijke onderzoeksbureau Enigma Research wordt de privacy van de inwoners, die deelnemen aan het panel gewaarborgd.
 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk