Peuters nemen een kijkje op de boerderij

De peuters van SKSG Peuterpleintje in Grijpskerk zijn op bezoek geweest op de boerderij van de familie Cazemier in Niezijl. Op de peuterspeelzaal wordt over de lente gewerkt en nu stond er een bezoek gepland naar de boerderij.

De peuters kwamen met name voor de lammetjes, maar ze hebben ook in de schuur met kalveren gekeken en natuurlijk bij de koeien in de stal. Voor de konijnen in de schuur was er even een vriendelijk woord. De peuters mochten de lammetjes van dichtbij even knuffelen en aaien. Ook werden de schapen, koeien en kalveren van kuil voorzien. Het rijdend materiaal vond ook gretig aftrek, want er werd druk geracet op het erf van de boerderij.

Er zijn op de peuterspeelzaal al lammetjes gemaakt met watten als wol er op geplakt. De peuters hadden voor de boer een toepasselijk schilderij gemaakt met lammetjes. Na een lekkere beker ranja en een koekje op de boerderij ging iedereen moe en voldaan weer richting het Kerkplein in Grijpskerk.