Fiets met team Jaap d’huzes en burgemeester Wiersma mee tegen kanker op 23 april

Team Jaap d’huzes organiseert haar 5e activiteit ten behoeve van KWF; een fietstocht op zondag 23 april a.s. Dit zal plaatsvinden vanuit de voetbalkantine van VV Grijpskerk, Sportlaan 6 in sportpark de Enk te Grijpskerk. Er zijn 2 afstanden; de recreatieve variant is 40 km en voor de sportievelingen is er de 100 km tocht door het Marne-gebied.
Ook burgemeester Koos Wiersma zal meefietsen. Er kan gestart worden vanaf 9 uur
’s ochtends. De starttijd voor de 100 km loopt tot 11 uur, voor de 40 km kan tot 13 uur worden gestart. Deelname bedraagt E 10,-, voor kinderen onder 16 jaar is de deelname gratis. Na afloop is er muziek van JS Sound & Light.

Team Jaap d’huzes zal op 1 juni a.s. de Alpe d’huez bedwingen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het kankerfonds. Hiervoor organiseert het team allerlei activiteiten, waaronder deze fietstocht. Nu heb je dus de mogelijkheid om zelf ook mee te fietsen tegen kanker!

Na afloop is er gelegenheid tot douchen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. De routes worden compleet van pijlen voorzien en tevens zijn er stempelposten onderweg bij Boeter in Zoutkamp voor de 40 km en het Booze Wief in Lauwersoog voor de 100km.
De organisatie ligt in handen van team Jaap d’huzes i.s.m. fietsvrienden Lauwersland.

Kijk voor meer informatie over team Jaap d’huzes, de activiteiten en de sponsoren ook op facebook en op http://www.jaapdhuzes.nl
 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk