Koningsspelen 2017 Obs De Triangel

 

Op vrijdag 21 april 2017 is het weer het landelijk Koningsspelen. Dit jaar ligt de organisatie in handen van alleen de Obs de Triangel. Om deze reden is er besloten om de uitvoering op eigen terrein te houden.
Met inzet van behulpzame ouders hopen we er voor de kinderen een sportieve, maar vooral leuke ochtend van te maken. Na een gezamenlijke start om 8:45 uur zullen de kinderen van groep 1 tot en met 4 spelletjes gaan doen op het voorste plein.

De groepen 5 tot en met 8 gaan zich vermaken op het achterste plein en in het grasveld.
De ochtend wordt hopelijk moe maar voldaan om 12:00 uur afgesloten met een lunch.
Hierna begint voor de kinderen de mei vakantie.
We wensen de kinderen veel plezier .
 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk