Gemeente Zuidhorn waardeert vrijwillige inzet met Vrijwilligersfeest

Jaarlijks zetten vele inwoners, jong en oud, zich vrijwillig in voor buurt- en bewonersinitiatieven, verenigingen en stichtingen, kerken, sportclubs, jeugd- en jongerenwerk, het goede doel, zorginstellingen, scholen, musea en natuurorganisaties.

Dankzij de inzet van deze enthousiaste vrijwilligers kunnen organisaties blijven bestaan en kunnen activiteiten worden georganiseerd.

De gemeente Zuidhorn waardeert de inzet van deze vrijwilligers zeer en organiseert samen met Vrijwilligerswerk Zuidhorn op donderdag 11 mei 2017 een gezellige High Tea en Feestavond voor vrijwilligers.

 

Programma

Tijdens de High Tea van 14.30 tot 17.00 uur kunnen vrijwilligers genieten van thee of koffie en diverse hapjes. Verder kan worden deelgenomen aan leuke activiteiten zoals een stoelmassage, een potje dammen, een lezing over retrofietsen en biermerken, een yogasessie zittend op je stoel, een workshop haken of een workshop over kleur en kledingstijl. Deelname aan een activiteit of workshop is geheel vrijblijvend!

En in de avond van 20.30 tot 23.00 uur is er een feestprogramma met o.a. vinyl DJ The Single Guys en als hoofdact Vandestraat050. Deze Groningse band, bekend van de hit ‘Aaierbaal’, maakt van elk optreden een feest!

Zowel de High Tea als de Feestavond worden gehouden in Zalencentrum Balk, De Gast 39 te Zuidhorn.

De deelname aan de High Tea en aan de Feestavond is gratis en alle vrijwilligers woonachtig in de gemeente Zuidhorn zijn op 11 mei van harte welkom!

 

Aanmelden voor de High Tea

Vrijwilligers kunnen zich voor de High Tea tot 5 mei a.s. aanmelden door een mail te sturen naar steunpuntwelzijn@swgz.nl

Bij aanmelding graag naam, woonplaats en de vrijwilligersorganisatie vermelden.

De High Tea biedt ruimte aan maximaal 150 vrijwilligers en daarom geschiedt deelname op basis van volgorde van aanmelding. Na 5 mei krijgt u een bevestiging van deelname.

Aanmelden voor de feestavond is niet nodig. Wees wel op tijd, want vol is vol!

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk