Dorpscoöperatie zoekt nieuwe naam!

Dorpscoöperatie i.o. “De Nieuwe Wierde” brengt zorg en sociale activiteiten bij elkaar en richt zich op welzijn en ondersteuning voor alle leeftijden, in Grijpskerk en de buitendorpen. Bij alle nieuwe ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe inrichting en de nieuwe zorg hoort natuurlijk ook een nieuwe naam! De dorpscoöperatie organiseert daarom een prijsvraag en roept inwoners van Grijpskerk en omgeving op om een nieuwe naam te verzinnen.
Help mee en verzin onze nieuwe naam!

U kunt meedoen door het deelnameformulier in te vullen en in te leveren bij De Wierde (Burmanniastraat 1) of bij Drukkerij en Boekhandel Hoekstra (Herestraat 41). Het deelnameformulier kunt u vinden in de Koningsdag Noordwesthoek. Heeft u de Noordwesthoek niet ontvangen, dan kunt u deze ophalen bij Hoekstra. Ook kunt u het deelnameformulier ter plekke, bij Hoekstra of in De Wierde, invullen. Daarnaast kunt u uw idee mailen naar http://prijsvraag@denieuwewierde.nl, vermeld daarbij wel uw naam, adres en telefoonnummer.

Een onafhankelijke jury bepaalt de beste drie namen en hier kan vervolgens op gestemd worden. Naast de eer ontvangt de bedenker van de naam een passende verrassing.

Inzenden van een naam (max. 3 per persoon) kan tot 5 mei 2017.

We kijken uit naar (jo)uw inzending!