Shape Of My Heartbeat

Op zaterdag 6 mei organiseert de Culturele Raad Grijpskerk een avond met muziek en taal:

Shape of my heartbeat
Het poëtisch kloppend hart van deze streek…

met muziek, poëzie en verhalen
m.m.v :

Procussion o.l.v. Roelf Postma
Dichters : Willem Tjebbe Oostenbrink en Golbang Khorasani

aanvang: 20.00 uur

Locatie: Kerkplein 6, Grijpskerk

Roelf Postma heeft bekende poëtische songs van Sting gearrangeerd voor slagwerkensemble aangevuld met gitaar basgitaar en accordeon, op deze avond de première!!

Ook een première is het voor Willem Tjebbe Oostenbrink, die een aantal gedichten zal voordragen die met muziek van Roelf Postma gespeeld worden door Procussion.
Afgelopen februari won hij de Johann Friedrich Dirksprijs van de stad Emden voor Nedersaksische poëzie. In het najaar zal zijn nieuwe dichtbundel uitkomen.

Golbang Khorasani is dichter, kalligraaf en wetenschapper. Hij begeeft zich met zijn literaire activiteiten op het gebied van poëzie en proza, zowel in het Nederlands als in het Perzisch. In zijn literaire werk zijn de thema’s filosofie, psychologie, religie en romantiek te herkennen.

Kaarten te verkrijgen in de voorverkoop bij Boekhandel Hoekstra tot 4 mei voor 7,50 p.p. en er kan gereserveerd worden via frik.abk@gmail.com

Bij de kassa is de entree prijs 10,–