Gezellige middag bij opening zwemseizoen zwembad Grijpskerk

De kop is er af, zwembad de Griffioen is weer open. De opening ging gepaard met het symbolisch opnieuw openen van de glijbaan. Deze is afgelopen winter door de eigen onderhoudsvrijwilligers opgeknapt, gesponsord door Stichting Steun Groene Kruiswerk Grijpskerk. Het lintje werd doorgeknipt door Henk Kloosterman van Stichting steun Groene Kruiswerk en badjuf Leida was de eerste die van de glijbaan af mocht.

Toen badjuf Leida in het zwembad plonsde mocht de jeugd er ook in springen. Ondanks de kou waren er nog 150 bezoekers en de jeugd vermaakte zich flink op de stormbaan. Het was een geslaagde en gezellige middag. Komend seizoen worden er weer tal van activiteiten georganiseerd. Voor meer informatie kijkt u op http://www.zwembadgrijpskerk.nl

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk