Fietsers Jaap d’huzestocht samen gestreden tegen kanker

Team Jaap d’huzes organiseerde haar laatste activiteit ten behoeve van KWF; een fietstocht. Er waren 2 afstanden; de recreatieve variant van 40 km en de sportievelingen reden de 100 km tocht door het Marne-gebied. Stempelposten waren er bij De Boeter in Zoutkamp en bij Het Booze Wief in Lauwersoog. Gelukkig was het droog weer, wel wat fris en stond er een behoorlijke wind. Maar dat mocht de medestrijders niet deren. Samen fietsen tegen kanker en opgeven is geen optie, was het motto voor iedereen. Voor een goed doel en voor een goed gevoel. Ruim 100 deelnemers trotseerden het frisse weer en de forse wind. Ook burgemeester Koos Wiersma was medestrijder tegen kanker. Hij was meteen enthousiast om mee te doen voor het goede doel.

De deelnemers ontvingen na afloop een bidon en konden onder het genot van een gratis kopje koffie of thee, aangeboden door VV Grijpskerk, genieten van muziek van JS Sound & Light. Al met al een zeer geslaagd laatste evenement van team Jaap d’huzes.
Tezamen hebben ze nu ruim € 28.600 binnen gehaald. Vele sponsoren en organisaties hebben dit evenement mogelijk gemaakt, o.a. Pommeq, Zeilmakerij Brouwers, Athleteshop,
VV Grijpskerk, Rijwielcentrum Penninga, De Boeter, Het Booze Wief, JS Sound & light, Fietsvrienden Lauwersland en fotograaf Pieter van Wijngaarden.

Team Jaap d’huzes zal op 1 juni a.s. de Alpe d’huez bedwingen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het kankerfonds. Hiervoor organiseerde het team allerlei activiteiten, waaronder deze fietstocht. Aan alle activiteiten werd positief deelgenomen!


Kijk voor meer informatie over team Jaap d’huzes, de activiteiten en de sponsoren ook op facebook en op http://www.jaapdhuzes.nl

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk