Grijpskerk vierde Koningsdag

De Wierde

Om 10.00 uur hees Klaas Dijkstra (bewoner van De Wierde) de vlag omhoog. Excelsior speelde het Wilhelmus. Het startsein voor Koningsdag 2017 was begonnen. Binnen trakteerde Vereniging Dorpsbelangen de bewoners op gebak. Wethouder Bakker  van Gemeente Zuidhorn hield een korte toespraak en Excelsior speelde enkele nummers..

Koningsmarkt

De kinderen hadden hun speelgoed en boeken te koop aangeboden op een kleedje. Ondanks de kou waren er veel mensen op de markt.

De Poel

"30 april anders" heeft voor de 10e keer Koningsdag in Grijpskerk georganiseerd. Dit doen we steeds met veel plezier en dit lukt alleen met een enthousiast publiek, sponsoren en vrijwilligers. Ondanks dat het koud was kwam het publiek naar "de Poel" en kunnen we terug kijken op een geslaagde Koningsdag. Publiek, sponsoren en vrijwilligers; ontzettend bedankt!!

Tot Koningsdag 2018!