Situatie gezondheid burgemeester Swart

Burgemeester Bert Swart van de gemeente Zuidhorn is vorige week donderdagmiddag 27 april thuis onwel geworden. Hij is daarna met spoed opgenomen in het ziekenhuis.

De oorzaak wordt gezocht in zijn hoofd. De afgelopen dagen heeft hij diverse onderzoeken ondergaan zoals scans van zijn lichaam en bloedonderzoek. Daaruit zijn nog geen duidelijke oorzaken gevonden voor het onwel worden. Wel is een aantal zaken uitgesloten. De artsen hebben echter nog geen diagnose kunnen stellen en gaan door met onderzoeken. Ze doen de komende dagen nog specifiek onderzoek naar het hoofd. De uitslag hiervan duurt een aantal dagen. De familie hoopt dan volgende week meer duidelijkheid te hebben en vraagt dan ook tot die tijd om rust. De situatie is nog steeds zorgelijk, maar Bert Swart en zijn familie zijn licht optimistisch.

Burgemeester Bert Swart blijft nog in het ziekenhuis. De andere collegeleden nemen de taken van de burgemeester over voor de komende periode.

De familie en Bert Swart waarderen het medeleven en de belangstelling en bedanken iedereen voor de kaartjes en attenties.

De raad, het college en de medewerkers van de gemeente Zuidhorn leven mee met Bert Swart en zijn familie en wensen hen sterkte in deze zorgelijke en onzekere periode.
 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk