Feestweek Grijpskerk met als afsluiting Spring in de ring!

Feestweek Grijpskerk met als afsluiting Spring in de ring!

In samenwerking met verschillende organisaties uit Grijpskerk organiseert de Oosterkadegroep van 11 tot en met 17 juni een feestweek op en rond de Poel te Grijpskerk.

Zondag 11 juni wordt de week geopend met een kerkdienst in de tent. Deze dienst wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken uit Grijpskerk. De dienst start om 11:00 uur.
Tida Kira zorgt voor de muzikale begeleiding. Aansluitend is er gezamenlijk koffiedrinken.

Maandag 12 juni is er een quizbizz in de tent. Een gezellige pub quiz. Leuk om met een aantal vrienden/ familieleden aan mee te doen. De quiz begint om 19.30 uur en deelname is gratis.

Dinsdag 13 juni start om 19.00 uur een motortoertocht vanaf de Poel. Deze tocht wordt georganiseerd door de Motormuizen uit Grijpskerk.
Dezelfde avond is er Skippybal slaan boven het water van de Poel. Mede mogelijk gemaakt door S. Polling Boomrooierij Zevenhuizen. De aanvang is om 19.15 uur. Inschrijven vanaf 18.45 uur. Deelname is gratis. Tip neem droge kleding mee want de kans op een nat pak is groot!
Tevens is er voor jong en oud de mogelijkheid om in de feesttent te sjoelen met een reuzen sjoelbak.

Woensdagmiddag 14 juni is er vanaf 14:00 uur de jaarlijkse straatspeeldag. Deze vind plaats op en rond de Fazant/Singelhorn
's Avonds is er een bingo avond in de tent. Deze begint om 20.00 uur. Deze avond wordt georganiseerd door VV Grijpskerk. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Donderdag 15 juni is er de Gezelligheidsrit. Deze start vanaf molen de Kievit om 18.30 uur.

Vrijdag 16 juni is er van 19.00 tot 21.00 uur een kinderavond op de Poel.
Er is van alles te doen voor de kinderen. Je kan pony rijden, er zijn aquaballen, een suikerspinkraam, een stormbaan, kinderdisco, een wafelkraam, stoepkrijten en nog veel meer.
Aansluitend vanaf 21.00 uur is er een Hollandse Avond met live muziek van de band Sunshine!

Zaterdag 17 juni is er in het centrum van Grijpskerk een gezellige jaarmarkt van 10.00 tot 17.00 uur.
Om 15.00 is er dan op de Poel het hilarische evenement 'SPRING IN DE RING!'
Bij dit evenement is het de bedoeling dat de deelnemers via een tokkelbaan van een plateau afgaan en zich boven het water in een van de ringen laten vallen die in het water liggen. De ringen staan voor punten. Je mag 3 keer springen. Bij de laatste keer springen zal de brandweer voor een moeilijkheidsgraad zorgen door op de deelnemers te gaan spuiten.
De 3 scores worden bij elkaar opgeteld en degene met het meeste aantal punten winte eerste prijs van €75. De tweede prijs is goed voor €40 en de derde prijs is €20. Degene die het origineelste van de baan afgaat wint €50.
Er wordt gesprongen in leeftijdscategorieën. De eerste categorie is tot 15 jaar en de tweede categorie is 15 jaar en ouder.
Het hebben van een zwemdiploma is verplicht. Er wordt gesprongen met zwemvesten aan, welke de organisatie ter beschikking stelt.
Er is douchegelegenheid bij de brandweerkazerne van Grijpskerk.
Je kan je vooraf aanmelden via email adres: fredenmar@hotmail.com  Aanmeldingsformulieren liggen ook bij D.I.O. Drogist De Gaper te Grijpskerk. Aanmelden ter plaatse kan ook.
Vooraf aanmelden heeft de voorkeur van de organisatie.
Vanaf 17 uur speelt de band Jukebox in de tent, zodat een ieder nog even gezellig kan napraten onder het genot van een drankje en muziek.

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk