Alice In Wonderland

Muziekschool Kunstbedrijven presenteert: 'Alice in Wonderland' een instrumentale/vocale theatervoorstelling voor jong en oud…. Naar het wereldberoemde sprookje uit 1885 van Lewis Caroll over de belevenissen van Alice die aan de oever van een meertje samen met haar zus een erg saai boek aan het lezen is.

Wanneer er een pratend wit konijn langs rent, volgt Alice het tot in een konijnenhol. Na een lange val blijkt ze zich in de vreemde wereld Wonderland te bevinden. Op haar tocht door Wonderland komt ze vele merkwaardige figuren tegen, zoals de Cheshire Cat, de Maartse Haas en de wrede Hartenkoningin, personages met wie ze verwarrende gesprekken heeft. Uiteindelijk wordt ze wakker en blijkt alles een droom geweest te zijn… Muziekschool Kunstbedrijven geeft in mei en juni een aantal muziektheatervoorstellingen,waarin muziekdocenten hun instrument laten horen, voor alle basisscholen uit de gemeente Zuidhorn, Leek en Marum. Ruim elfhonderd leerlingen hebben zich al hiervoor aangemeld op de besloten voorstellingen van 2 en 9 juni 2017. Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier wil hiermee de kinderen enthousiasmeren om ook zelf actief aan de slag te gaan met muziek of theater.

De eerste voorstelling is openbaar toegankelijk en vindt plaats op zaterdag 20 mei a.s. in de foyer van het Cultureel Centrum in Zuidhorn, Jellemaweg 3 9801 CG Na afloop is er gelegenheid voor alle aanwezigen om instrumenten uit te proberen en kan er kennis gemaakt worden met de muziekdocenten. Aanvang 14.00 uur, toegang is gratis.

De laatste voorstelling is op zaterdagmiddag 24 juni in de 'De Nieuwe Wierde' te Grijpskerk. Op initiatief van de Culturele Raad Grijpskerk en Stichting 'De Nieuwe Wierde' zal deze voorstelling om 14.30 u aanvangen in 'De Nieuwe Wierde' , Burmanniastraat 1. Deze voorstelling is tevens openbaar gratis toegankelijk.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk