Wandelvierdaagse Grijpskerk met plaatjes bingo tocht

Op maandag 29 mei gaat in Grijpskerk de 21e Avondwandelvierdaagse van start.
Tussen 17.30 uur en 18.30 uur kan men dagelijks starten voor wandelroutes met afstanden van 5, 10 en 15km bij Recreatiecentrum “De Enk”.

Deelnemers aan de 15km kunnen al vertrekken vanaf 17.00 uur. Wandelaars van de 5km gaan dinsdagavond een moderne veestal bezichtigen tijdens hun tocht. Op de woensdagmiddag wordt er om 14.30 uur voor de allerkleinsten van 0-5 jaar een plaatjes bingo tocht door het park De Enk georganiseerd. Onder begeleiding van een ouder, opa, oma of oppas kan men meedoen, dat geldt ook voor kinderen in een buggy.

Woensdag worden alle kinderen getrakteerd op een ijsco door de Wandelsportcommissie van Dorpsbelangen. Plaatselijke sponsoren zorgen voor traktatie onderweg. Eén dag wandelen behoort ook tot de mogelijkheden, daarvoor is eveneens een herinnering beschikbaar. Het startgeld is gelijk aan voorgaande jaren: € 5,00 voor vier dagen, € 2,50 voor één dag wandelen.