Kent u de tien geboden van de Gezelligheidsrit?

“Die kan nog niet tot 10 tellen” Een uitdrukking van ongeduld.
De gebroeders Kuperus moesten vaak aan het getal 10 denken, tijdens het uitzetten van de Gezelligheidsrit. Een decennium is zo voorbij, net als in je tienerjaren. Het is voor de gebroeders Kuperus de 10de Gezelligheidsrit! Daarom hebben we 10 ook een beetje centraal gezet voor de komende rit. We starten zoals gewoonlijk weer bij de korenmolen De Kievit.
Vanaf 18.30 tot 19.30 uur kunt u zich gratis inschrijven en meedoen. Strijd mee om de Jan Meijer Trofee. De prijsuitreiking is in de feesttent aan de Oosterkade, waar we mede dankzij sponsoren als Jumbo, Bakkerij Jager, Approved by Danielle, Groeneveld Kozijnen, Garage Ter Veld en Vereniging Dorpsbelangen Grijpskerk weer mooie prijzen beschikbaar zullen stellen.

De rit gaat langs 10 dorpen!
Grijpskerk, Visvliet, Eibersburen, Dorp, Peebos, Opende, Doezum, Snipperij, Grootegast en Lutjegast.
Tijdens de rit maak u wellicht kennis met de 10 geboden van de Gezelligheidsrit en mogelijk de tien plagen. (reken er maar op dat we u gaan plagen) Als u goed puzzelt ontvangt u misschien wel een rapportcijfer van een 10 met een griffel. Of moeten we na afloop opmerken: “Die kunnen nog niet eens tot 10 tellen”.

vandaag over 2 weken…