Team Jaap d’huzes naar grote hoogte op Alpe d’huez

Team Jaap d’huzes is op 1 juni jl. naar grote hoogte geklommen op Alpe d’huez. De teamleden hebben 1 of meerdere keren de top gehaald. 2 teamleden wandelend en 6 teamleden fietsend. Ook gingen de donaties naar grote hoogte. Op de dag zelf zijn we de 30.000 euro grens gepasseerd, echt geweldig! En de donaties blijven maar binnenkomen, hartverwarmend allemaal.

Vroeg in de ochtend vertrokken al de eerste teamleden naar de top. Koud en donker, vooral met de afdalingen. In elke bocht hingen spandoeken met kinderen en volwassenen die de kanker niet overleefden, erg indrukwekkend. Ook stonden er in elke bocht toeschouwers om je een voor een aan te moedigen. Sommige met stroopwafels, anderen met bouillon, pannenkoeken en fruit. Het stimuleerde weer om extra door te trappen. Het weer bleef goed tot het einde van de middag. Toen begon het te regenen en behoorlijk te onweren. Vele beklimmers zijn van de berg afgehaald voor hun eigen veiligheid. Gelukkig was team Jaap d’huzes al veilig boven in de tent beland.
Daar werden de ervaringen doorgesproken en de cheque met het behaalde bedrag voor KWF uitgeschreven.

Het was een ervaring om nooit meer te vergeten.
Rest het team nog om alle sponsoren en alle donateurs hartelijk te bedanken voor hun bijdrage.

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk