VV Grijpskerk zoekt nieuwe hoofdtrainer

Het bestuur van voetbalvereniging Grijpskerk is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
De hoofdtrainer van de afgelopen seizoenen, Mark Kroese, heeft zijn functie met onmiddellijke ingang neergelegd.

Door de tegenvallende resultaten van het eerste elftal in de afgelopen maanden is hij aan het twijfelen gebracht. Hij vroeg zich af of hij in de komende fase de juiste man voor de hoofdmacht van Grijpskerk zou zijn: “Uiteindelijk gaf dit een onvoldoende goed gevoel om met vertrouwen door te gaan. Ik vind het jammer, omdat ik een goede tijd heb gehad bij Grijpskerk. Ik denk dat Grijpskerk het in de toekomst met deze groep zeker goed kan blijven doen. Er zit organisatie, structuur en talent bij de club.”

Het bestuur van Grijpskerk vindt het jammer dat Mark Kroese ontslag heeft genomen.
Voorzitter Klaas-Wybo van der Hoek: “Met Mark Kroese hebben we bewust een vertegenwoordiger van de nieuwe generatie trainers binnengehaald. Onze spelers waardeerden zijn trainingen erg positief. Helaas vielen de resultaten het laatste half jaar wat tegen. Daar waren nogal uiteenlopende redenen voor, onder meer vervelende blessures van enkele basisspelers. Het is wat ongelukkig dat de hoofdtrainer nu voor de zomerstop vertrekt. Natuurlijk hebben we het besluit van Kroese te respecteren. We zijn inmiddels op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. En met onze stevige organisatie en structuur zorgen we voor de nodige stabiliteit en continuïteit.”

VV Grijpskerk zoekt jou…..
een positieve, enthousiaste, ambitieuze, tikkeltje eigenwijze en vooral betrokken hoofdtrainer voor de A-selectie senioren, waaruit de spelers van het eerste en het tweede elftal komen.

Onze huidige hoofdtrainer heeft besloten een volgende stap elders te zetten. Dat betekent dat we vanaf heden een vacature voor hoofdtrainer hebben van de A-selectie senioren van onze vv Grijpskerk.

Onze club Grijpskerk is een dorpsvereniging waarbij sportiviteit en eensgezindheid van groot belang zijn. We zien het als missie van onze vereniging om onze leden te blijven boeien en aan het spelen te houden.

De A-selectie is een jonge enthousiaste groep. Vv Grijpskerk komt momenteel uit in de derde klasse zaterdag. We menen de spelers en de juiste randvoorwaarden te hebben om dit te kunnen blijven doen en zo mogelijk beter. We hebben ambities, zijn enthousiast, maar tegelijkertijd als niet al te grote dorpsclub toch wat bescheiden en ook kritisch op onszelf. We willen gewoon alles uit de club halen. Dus zeker ook op sportief gebied. En daar hebben we jou bij nodig. Jij: die onze spelers beter kan maken; als individu, maar ook als collectief.

De opdracht ligt er. Hoe onze ideale trainer eruit ziet?

Jouw passie is voetbal. Je snapt de charme van vv Grijpskerk. Je kunt iets maken van onze kracht, kansen en beperkingen. Je moet:

• Ambitieus zijn en gezag uitstralen;
• Goed met jonge spelers om kunnen gaan;
• Open en transparant zijn;
• In je gedrag een voorbeeldfunctie vervullen;
• Spelers, en vooral jeugdspelers, kunnen blijven binden aan onze vereniging;
• Andere (vooral jeugd)trainers van advies en enige begeleiding voorzien;
• Goed samenwerken met de trainer van Grijpskerk 2, leiders, assistentscheidsrechter, verzorgster, onderhoudsvrijwilliger en bestuur
• Gevarieerde trainingen verzorgen;
• Respectvol omgaan met de club, leden, sponsors en pers;
• Er begrip voor hebben dat we een vrijwilligersorganisatie zijn;
• Betrokken zijn en laten zien.

Uiteraard moet je beschikken over de benodigde trainersdiploma's (TC 2), zoals de KNVB deze vereist. De beloning is hierop gebaseerd.

Heb je interesse? Mail dan uiterlijk 12 juni een sollicitatiebrief naar:
Vv Grijpskerk
t.a.v. de sollicitatiecommissie