Geslaagden Lauwers College

Geslaagden aan het Lauwers College in Grijpskerk.

VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Sport Dienstverlening en Veiligheid: Vincent Schuitema, Zuidhorn. Techniek-breed: Mike Zwama, Munnekezijl. Verzorging:Quinn Bholasingh, Grijpskerk. VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Sport Dienstverlening en Veiligheid: Sivar Bosman, Grijpskerk; Hendry Kuperus, Lutjegast; Julian Nauta, Grijpskerk; Iwan Ottens, Oldekerk; Wouter Postma, Grijpskerk; Jurgen de Vries, Niezijl. Techniek-breed: Thomas Apol, Oldehove; Niels Ellens, Kommerzijl; Mark de Jager, Visvliet; Jesse Zantingh, Zuidhorn; Alex Zijlstra, Zoutkamp. Verzorging: Sharon van der Berg, Grijpskerk; Talitha Hoolsema, Grijpskerk; Willian Horenga, Lutjegast; Sarina van der Horn, Grijpskerk; Daniëlle Martini, Niezijl; Marc Nieuman, Zuidhorn; Frida Scheerhoorn, Grijpskerk; Nadèche van der Wilt, Niezijl; Zahara Ibrahim, Zuidhorn. VMBO – Theoretische leerweg: Emma Bloem, Zuidhorn; Melvin Brink, Munnekezijl; Tjeerd van Dekken, Lutjegast; Niels Drenth, Zuidhorn; Lotte Elhorst, Grijpskerk; Mike van der Elst, Haren; Marijke Evers, Grijpskerk; Karina Groeneveld, Grijpskerk; Lennart Hagels, Zuidhorn; Annieke Hopma, Munnekezijl; Silke Jorritsma, Grijpskerk; Jelina Kamminga, Lauwerzijl; Isabeau Kramer, Lauwerzijl; Ivette Kroese, Lutjegast; Jurgen Lode, Grijpskerk; Manuela Mesker, Niezijl; Erwin van der Molen, Lutjegast; Jesse Oostenbrink, Grijpskerk; Erwin Poelman, Grijpskerk; Samantha Postema, Warfstermolen; Ruben Postma, Zoutkamp; Anouk Renkema, Lutjegast; Angela Savenije, Kommerzijl; Stefan Smit, Zuidhorn; Robert Timmer, Zuidhorn; Danique van der Veen, Visvliet; Eva de Vries, Noordhorn; Gerben Weening, Oldehove; Herman Witterholt, Grijpskerk.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk